Înscrieri – Nevezes

Nevezes/Inscrieri Buzita 27. 06. 2020. Szombat/Sambata

 Szeretettel varunk Nagyvaradra Julius 11 ( szombat )  hogy reszt vegyetek a Tibclau S.K 17 ik evfordulojan  , az evfordulo alkalmabol  3 osztajba lehet neveznni amej az elert eredmenyek a  P.P.H.N bajnoksagaba fog  szerepelnni   . A versenyre  ugyan csak 2 tagu  csapatbol  al, paros  sajnos nem lehet jacanni , ugy hogy ha az eredmeny egy , egy lesz akor tovab fojtatodik  meg egy mecsel,  a jatekosok megegyezese szerint . Nevezeseteket varjuk a tovabbi osztajokba ; Igazolt – Amator – Kezdo csoport . A kezdokhoz 14 eves gyerekek is nevezhetnek , es ha lesz ra igeny tartunk kulon  egy versenyt a 10 -12 evesek gyerekek szamara . Cim Calea Aradului 62 szam . Era Shopping Park  ( bevasarlokoszpont )
  Nevezesi dij 30 lej vagy 2000 ft . Kezdesi ido pont   10-00 ora. Neveznni  julius 9 ig lehet , E-mail be vagy telefonon.
Julius 11 en a verseny utan , ha lesz igeny ra  kirandulast szervezunk a Nyugati Karpatokba ahol kozosen meg unnepeljuk a Klub evfordulojat Vasarnap delelot kirandulast szervezunk  megegyezes szerint, ebed utan pedig megyunk  visza Varadra. . Varunk benneteket !