17-18.06.2017 Excursie Vadul-Crișului

   Cu ocazia aniversarii  C.S.Tibclau Oradea se va organiza in data de 17-18 . 06 un eveniment deosebit cu membrii si prietenii Clubului . Evenimentul se organizeaza la Vadul-Crisului si la Tabara sportiva de pe valea Bratcutei { Bratca.

Acest eveniment va cuprinde , pe langa voie bune si distractie ,  drumetii in natura si concursurii pe placul fiecaruia .

Programul de sambata . Cazarea se va face la Tabara sportiva de pe valea Bratcutei de unde vom face drumetii  in natura

, de la ora 19-00 va incepe un concurs de cultura generala , unde va fi desemnat  cel mai destept sportiv , dupa care se va continua cu Karaoke unde va fi desemnat cel mai bun solist ,dintre tenismeni , la ambele concursuri se vor da premii surpriza .

Programul de duminica -Dupa servirea mic-dejun se pleaca la Vadul-Crisului  unde   se organizeaza Cupa Triatlon  . Pe doua categorii – Cupa Familiara – Cupa sportivilor. .

De la ora 10-00 se organizeaza primul concurs pe echipe formate din 3 jucatorii  denumit  Stafeta Paletei.

Regulament   Jucatorii va trebui sa parcurga circa 50 de m si sa schimbe intre ei stafeta paletei , dupa care se continua cu , Tir cu arcul ( 6 sageti de reglaj si 6 sageti punctati  , dupa care se pleaca la tabara pt servirea pranzului.

Dupa pranz se continua cu tenisul de masa , iar dupa festivitatea de premiere se va servi un  Bogracs – Vanatoresc in aer liber.

Multumim sponzorilor  pentru sprijinul acordat ,  in realizarea acestui concurs ; Primaria Vadul-Crisului – D.J.S.T.Bihor – Master-Adventure

Lasă un răspuns