27-28. 08. 2016. Cupa Triatlon

  27 – 28 – 08  Cupa Triatlon

27 – 08 Sambata – cazare la Castelul de la Suncuius unde vor fi asigurate si cele 4 mese ( pranz – cina –  mic-dejun – pranz .  Cei inscrisi la Rafting isi pot testa calitatile marinarasti cu raftingul sau cu Trek-ul de 2 persoane  . Traseul este de 12 km Suncuius – Defileul Crisului – Vadu-Crisului , dupa care va fi program liber, doritorii pot vizita pesteri – pot face drumetii sau pot  merge la Tabara Master Adventure sa faca o pregatire inaite de concursul de Triatlon.

28 – 08  Duminica . Concursul Triatlon se organizeaza pe echipe formate din cate 2 sportivi . Prima ramura sportiva – va incepe cu barca de 2 pers  ( Trek-ul ) . Echipele vor parcurge o distanta de 700 de metri pe rand , cronometrat.

A doua ramura sportiva – se va trage cu arcul 6 sageti de reglare  si 6 sageti pt puncte.

A treia ramura sportiva va fi tenisul de masa , 2 sportivi vor forma o echipa si se joaca 2 din 3  cate un simplu, in caz ca scorul este egal , castigatorii se vor decide prin dublu . La ambele  ramuri sportive se va primi acelasi punctaj , in functie de punctele acumulate se va decide primii trei castigatori .Taxa de participare este o taxa simbolica de 20 lei pe persoana .  Tot duminica se va tine in aceleasi timp si Cupa Triatlon Familiar. La acest concurs se pot inscrie parintii cu copii , si trebuie sa participe la cele trei incercari ale Cupei Triatlon. Taxa de participare este de 20 lei pe persoana ( copii participa gratuit sub supravegherea parintilor )

 Inscrierile pt cazare si rafting se fac pana in data de 22 august . Inscrierile pt. Cupa Triatlon se fac pana duminica 28 aug la ora 10- 00  . Va asteptam .     Castigatorii la ambele categorii vor fi premiati cu premii surpriza de organizatori.

Lasă un răspuns